Translate

vineri, 8 noiembrie 2013

Puterea intregului- Sfintii Mihail si Gavriil

Astazi, 8 nov este o mare sarbatoare. Cei doi arhangheli complementari, Mihail si Gavriil sunt sarbatoriti. Nestiind motivul pentru care se sarbatoresc azi am gasit articolul:
Sarbatoarea se numeste "Soborul Sfintilor Arhangheli", deoarece aminteste de traditia potrivit careia Sfantul Arhanghel Mihail a pus capat revoltei ingerilor rai. In momentul in care Satana a cazut impreuna cu cei care l-au urmat in razvratirea lui, Sfantul Arhanghel Mihail ar fi spus: "Sa luam aminte! Sa stam bine, sa stam cu frica inaintea Celui ce ne-a facut pe noi si sa nu cugetam cele potrivnice lui Dumnezeu. Sa luam aminte ce au patimit cei ce erau impreuna cu noi ziditi si cum se impartaseau cu noi din dumnezeiasca lumina. Sa luam aminte cum, indata, din lumina s-au prefacut in intuneric pentru mandria lor si din inaltime au fost aruncati jos, in adanc. Sa luam aminte cum a cazut din cer luceafarul cel ce rasarea dimineata si s-a sfaramat pe pamant". Dupa aceste cuvinte, toate cetele ingeresti ar fi inceput sa cante cantare de lauda, alcatuind un sobor ingeresc.
sursa: hotnews Mihail este luptatorul luminii, in ebraica numele sau inseamna "cel ce este asemeni lui Dumnezeu". Pe el il putem chema atunci cand ne simtim in pericol sau cand gandurile negative pun stapanire pe mintea noastra. Orice fiinta de lumina ne poate ajuta, dar are nevoie de acordul nostru datorita legii liberului arbitru. Altfel nu are voie sa intevina indiferent cat de merituosi am fi noi. Acum cativa ani am gasit un articol in care acesta posta printr-un medium exact aceasta idee. El vrea din tot sufletul sa ne ajute dar trebuie sa il chemam. Ne sfatuia sa ii cerem scutul sau canalul de protectie cat mai des. E suficient sa spui numai "Mihail, scutul", iar acesta se activeaza. Este vorba de o coloana alba de lumina ce coboara direct din cer si ne protejeaza pe parcursul zilei. De asemeni el se ocupa cu taierea stringurilor fata de fiinte vii sau decedate. Uneori ne simtim coplesiti de viata, suntem suparati si fara energie si nu stim cauza. Este ca ceva care ne opreste din a ne afirma potentialul. De foarte multe ori este vorba de aceste stringuri fata de persoane cu care am avut dispute sau pe care ne-am suparat, iar acum avem stringuri catre acestea, iar ele, inconstient se hranesc cu energia noastra. Cu sabia sa de lumina acesta le poate taia. E bine sa insistati mai multe zile la rand si sa cereti taierea tuturor stringurilor energetice.
Exemplu de cerere: "Mihail te rog sa imi tai toate stringurile energetice din acesta viata si din toate cele trecute cu orice fiinta incarnata sau nu, acum si pentru totdeauna.Amin" Taierea stringurilor nu inseamna separarea de o persoana draga. Inseamna eliberarea fata de algoritimi si obisnuinte trecute negative. Inseamna sansa de a crea o karma pozitiva detasata, plina de iubire divina. Arhanghelul Gabriel este cel ce raspandeste cuvantul Domnului. Numele sau semnifica "Dumnezeu este puterea mea". El este reprezentat de obicei tinand in mana un crin, simbolul puritatii si al Adevarului.Cu ajutorul sau putem descoperi propriile taine interioare, intelepciunea divina. El ne ajuta sa respectam individualitatea fiecaruia si sa ne simtim Una cu Totul. Misiunea esentiala a lui Gabriel este aceea de a ne arata ca suntem o forta prin ceea ce suntem si ca suntem o parte importanta din Intreg. Ne ajuta sa ne descoperim valorile interioare.
Cei doi sunt se completeaza perfect, aratandu-ne cum forta interioara e perfecta atunci cand se dezvolta sensibilitatea puritatii. Meditatia cu amandoi ne armonizeaza complet fiinta ajutandu-ne sa ajungem la acel echilibru perfect intre feminin si masculin formand un Intreg desavarsit. La multi ani, fiinte minunate cu acelasi nume ca acesti arhangheli, iar pe toti indiferent de nume va asteptam la meditatia de seara sa ii integram in fiinta noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu